Relizojme software me porosi Tiranë

Published date: 16/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

HR ELELCO -Software per Menaxhimin e Burimeve njerezore
ERP ELELCO- Software per menaxhimin e te gjitha prceseve te kompanise nga kontabiliteti, Magazina, Prodhimi etj
ELELCO Mobile Sales- Aplikacion per shitje me ane te tableteve dhe printim automatik i fatures duke regjistruar ne magazine, kontabilitet dhe arke
AD.ELE- Document Management System Arkivoni cdo tipologji dokumenti dhe aksesoni online nga kudo


Cel. : 0672069218

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Gara me Qen
  Gara me Qen
  Kompjuter - Kurse Multimedia - Tiranë (Tiranë) - 02/03/2017

  Keno,rulet,gara online.poker online...kemi nji paket te permbledhur lojrash qe mund ti zgjidhni per cdo informacion me te detajuar na kontaktoni ne numrin tone te tel kontakt me sms 0688450111 gjithashtu kemi dhe program Admiral Deluxe me shtata

 • Sherbime riparim kompjuterash
  Sherbime riparim kompjuterash
  Kompjuter - Kurse Multimedia - Tiranë (Tiranë) - 28/02/2017

  Ofroj Sherbime ne ambientet e biznesit apo shtepise tuaja me cmime shume optimale.Ofroj sherbime si Formatim kompjuteri ose laptopi,Data recover(rimarrje te dhenash mbasi jane fshire),diagnostikim fizik i kompjuterit personal,instalim dhe update anti...

 • Probleme me laptopin? Ta jepni x pjese? Mos u nxito! Servis me cmimin me te mire
  Probleme me laptopin? Ta jepni x pjese? Mos u nxito! Servis me cmimin me te mire
  Kompjuter - Kurse Multimedia - Tiranë (Tiranë) - 24/02/2017

  Probleme me laptopin Tuaj ? Ta shisni shume lire per pjese kembimi? Mos u nxitoni ! Mund te punoje serish si diten e pare ! Servis me cmimin me te mire per cdo model. Identifikim falas te problemit. Servis per te gjitha modelet jo me te vjeter se 6 v...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)