Sherbime riparim kompjuterash Tiranë

Published date: 28/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofroj Sherbime ne ambientet e biznesit apo shtepise tuaja me cmime shume optimale.Ofroj sherbime si Formatim kompjuteri ose laptopi,Data recover(rimarrje te dhenash mbasi jane fshire),diagnostikim fizik i kompjuterit personal,instalim dhe update antivirusi,instalime programesh etj.

Tel. : 042273340

Cel. : 0685058990

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Probleme me laptopin? Ta jepni x pjese? Mos u nxito! Servis me cmimin me te mire
  Probleme me laptopin? Ta jepni x pjese? Mos u nxito! Servis me cmimin me te mire
  Kompjuter - Kurse Multimedia - Tiranë (Tiranë) - 24/02/2017

  Probleme me laptopin Tuaj ? Ta shisni shume lire per pjese kembimi? Mos u nxitoni ! Mund te punoje serish si diten e pare ! Servis me cmimin me te mire per cdo model. Identifikim falas te problemit. Servis per te gjitha modelet jo me te vjeter se 6 v...

 • Sherbime riparim kompjuterash
  Sherbime riparim kompjuterash
  Kompjuter - Kurse Multimedia - (Tiranë) - 23/02/2017

  Ofroj Sherbime ne ambientet e biznesit apo shtepise tuaja me cmime shume optimale.Ofroj sherbime si Formatim kompjuteri ose laptopi,Data recover(rimarrje te dhenash mbasi jane fshire),diagnostikim fizik i kompjuterit personal,instalim dhe update anti...

 • Kurse kompjuteri IT-Programim Ofrohet trajnim "Administrim Server Linux"
  Kurse kompjuteri IT-Programim Ofrohet trajnim "Administrim Server Linux"
  Kompjuter - Kurse Multimedia - Tiranë (Tiranë) - 08/02/2017

  Tirana Center of Technology fton te gjithe te interesuarit te marrin pjese ne trajnimin "Administrim Server Linux". Trajnimi zgjat 6 jave,zhvillohet 2 here ne jave (pasdite ne oren 18:00-20:30) dhe kushton 20 000 L te reja.

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)