BRITANIKA - Shkolla e Gjuheve te Huaja Tiranë

Published date: 02/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Britanika, e vetmja Qendër Gjuhësh në Shqipëri që ofron qasjen e re në mësimdhënine sipas metodës CLIL,
bazuar në Kudrin Evropian të gjuhëve.

Kurset bashkëkohore në:

Anglisht
Gjermanisht
Italisht
Spanjisht
Frengjisht
Albanian for foreigners
Kurse gjuhe për fëmijë
Përgatitje në lëndët shkencore për programet IGCSE / A-Levels

Mësoni gjuhët për profesione të ndryshme si:
- Gjuhë e huaj në biznes
- Gjuhë e huaj e folur
- Gjuhë e huaj ligjore
- Gjuhë e huaj për qellime akademike
- Gjuhë e huaj mjekësore dhe për profesione të ndryshme

Britanika është lider në përgatitjen e provimeve ndërkombëtare si:

TOEFL, IELTS, TOEIC, SAT, CELI, DELE, DALF, etj.

Metoda CLIL ju mëson mbi lëndën tuaj të preferuar, ndërsa mësimdhënia dhe subjekti jepen përmes gjuhës që doni të përvetësoni !!
BRITANIKA - Shkolla e Gjuheve te Huaja

Rr Abdyl Frasheri, Pall 11, Shkalla 5, Kati 2
Tel+355 422 52 065
Mob+355 69 40 40 601
info@britanika.al
www.britanika.al

Britanika - Integral

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofrojme kurse Frëngjisht
  ofrojme kurse Frëngjisht
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 13/04/2017

  Language Learning Center L.L.C Nisë së shpejti kurset e gjuhës franceze. Mësimdhënie në bazë kopetencash. Me një mësimdhënie cilësore dhe staf të kualifikuar. Përgatitje për punësim në Francë. Kurs për çdo grup moshe. Çdo nivel 5500 Lek. Kurse indivi...

 • ofrojme kurse anglisht, gjermanisht, frengjisht, italisht
  ofrojme kurse anglisht, gjermanisht, frengjisht, italisht
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 13/04/2017

  Language Learning Center L.L.C Me nje staf te kualifikuar dhe mesimdhenie profesionale. Ofron: Kurse te gjuheve te huaja: - Anglisht - Gjermanisht - Frengjisht - Italisht Pregatitje per Call Center Duke filluar nga 5.500 Lek cdo nivel. Kurse individu...

 • ofrojme kurse gjermanisht
  ofrojme kurse gjermanisht
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 13/04/2017

  Language Learning Center L. L. C Ofron: Kurse intensive te gjuhes gjermane per cdo nivel dhe cdo grupmoshe. Mesimdhenie profesionale dhe me koopetenca, me nje staf te kualifikuar dhe me eksperience. - Cmimet me te favorshe te momentit: Vetem 5.500 Le...