Britannia Language Academy - Mësimdhënie Bashkëkohore Tiranë

Published date: 17/05/2017
Modified date: 28/06/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Britannia Language Academy, e vetmja Qendër Gjuhësh në Shqipëri që ofron mësimdhënien sipas metodave bashkëkohore Britanike,
bazuar në Kuadrin Evropian të Gjuhëve.

Kurse bashkëkohore në:

Anglisht
Gjermanisht
Spanjisht
Italisht
Rusisht
Frengjisht
Albanian for foreigners
Etj.

Mësoni gjuhën për specifika të veçanta si:

- Anglishte Biznesi
- Anglishte e folur
- Anglishte Ligjore
- Anglishte Mjeksore
- Anglisht për qellime akademike dhe për profesione të ndryshme

Britannia Language Academy, ndër vite ka trajnuar mbi 1000 studente për IELTS, TOEFL, SAT, CELI, DELE, etj. pasi është lider në përgatitjen e provimeve ndërkombëtare.

Kontakt: +355693341285
Email: info.britanniaacademy@gmail.com
Fb: https://www.facebook.com/britanniaacademy.al/
Instagram: britannia_language_academy

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • BRITANIKA - Shkolla e Gjuheve te Huaja
  BRITANIKA - Shkolla e Gjuheve te Huaja
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  Britanika, e vetmja Qendër Gjuhësh në Shqipëri që ofron qasjen e re në mësimdhënine sipas metodës CLIL, bazuar në Kudrin Evropian të gjuhëve. Kurset bashkëkohore në: Anglisht Gjermanisht Italisht Spanjisht Frengjisht Albanian for foreigners Kurse gju...

 • ofrojme kurse Frëngjisht
  ofrojme kurse Frëngjisht
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 13/04/2017

  Language Learning Center L.L.C Nisë së shpejti kurset e gjuhës franceze. Mësimdhënie në bazë kopetencash. Me një mësimdhënie cilësore dhe staf të kualifikuar. Përgatitje për punësim në Francë. Kurs për çdo grup moshe. Çdo nivel 5500 Lek. Kurse indivi...

 • ofrojme kurse anglisht, gjermanisht, frengjisht, italisht
  ofrojme kurse anglisht, gjermanisht, frengjisht, italisht
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 13/04/2017

  Language Learning Center L.L.C Me nje staf te kualifikuar dhe mesimdhenie profesionale. Ofron: Kurse te gjuheve te huaja: - Anglisht - Gjermanisht - Frengjisht - Italisht Pregatitje per Call Center Duke filluar nga 5.500 Lek cdo nivel. Kurse individu...