Kurse të gjuhës greke!!! Tiranë

Published date: 25/07/2017
Modified date: 25/07/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Përshëndetje si jeni?
Καλησπέρα σας τι κάνετε;
Quhem Marinela dhe ofroj kurse të gjuhës greke për të gjitha grupmoshat dhe nivelet. Kurset zhvillohen për njohjen ose mbrojtjen e një niveli të caktuar të gjuhës greke. Gjithashtu, ky lloj kursi ofron ndihmë për vështirësitë në lëndet e shkollave greke të Tiranës ose të fakultetit për studentët fillestar.
Personalisht kam lindur dhe jetuar për 15 vite në Athinë,Greqi, gjimnazin e kam përfunduar me sukses te kolegji greko-shqiptar Arsakeio e Tiranës. Studimet bachelor i kam realizuar me nota të shkëlqyera në FGJH të Universitetit të Tiranës.
Për më shumë informacione mund të kontaktoni në e-mail: marinelakolushi@gmail.com ose në Tel: +355688184729

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Britannia Language Academy - Mësimdhënie Bashkëkohore
  Britannia Language Academy - Mësimdhënie Bashkëkohore
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 17/05/2017

  Britannia Language Academy, e vetmja Qendër Gjuhësh në Shqipëri që ofron mësimdhënien sipas metodave bashkëkohore Britanike, bazuar në Kuadrin Evropian të Gjuhëve. Kurse bashkëkohore në: Anglisht Gjermanisht Spanjisht Italisht Rusisht Frengjisht Alba...

 • BRITANIKA - Shkolla e Gjuheve te Huaja
  BRITANIKA - Shkolla e Gjuheve te Huaja
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  Britanika, e vetmja Qendër Gjuhësh në Shqipëri që ofron qasjen e re në mësimdhënine sipas metodës CLIL, bazuar në Kudrin Evropian të gjuhëve. Kurset bashkëkohore në: Anglisht Gjermanisht Italisht Spanjisht Frengjisht Albanian for foreigners Kurse gju...

 • ofrojme kurse Frëngjisht
  ofrojme kurse Frëngjisht
  Kurse Gjuhe - Tiranë (Tiranë) - 13/04/2017

  Language Learning Center L.L.C Nisë së shpejti kurset e gjuhës franceze. Mësimdhënie në bazë kopetencash. Me një mësimdhënie cilësore dhe staf të kualifikuar. Përgatitje për punësim në Francë. Kurs për çdo grup moshe. Çdo nivel 5500 Lek. Kurse indivi...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)