Kerkoj vend pune babysitter Tiranë

Published date: 09/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Kerkoj te punesohem si babysiter jashte Shqiperie ( Zvicer ose Itali)

Me poshte kriteret qe ofroj:

· Mosha ->48 vjec

· Arsimi -> i larte

·Eksperience --> kam punuar 3 vjet si babysitter ne Tirane si edhe disa muaj ne Itali ( kam referenca nga familjet ku kam punuar)

· Rezidenca e banimit -> Elbasan

· Gjuha e huaj-> Italisht ( e folur)

.Sherbimet qe ofroj -> babysiter

· Disponibiliteti -> full time( paradite/ pasdite)

· Zona ku ofroj sherbimin ->Itali, Zvicer

Info te tjera : Jam korrekte, e pergjegjshme dhe e dashur me femijet. Jame gatshme t'iu pergatis ushqimin, sistemoj rrobat e tyre dhe perkujdesem qe komunikimi me ta te jete sa me i mire.

Kam pasur pervoja edhe jashte Shqiperie si dado, ndaj jam e interesuar qe kete sherbim ta ofroj serish jashte ( per shqiptare te Kosoves ne Zvicer apo shqiptare ne Itali)

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofroj sherbim Babysitter
  Ofroj sherbim Babysitter
  Babysitter - Kujdestare - Tiranë (Tiranë) - 09/03/2017

  Kerkoj te punesohem si babysiter. Si me poshte kriteret qe ofroj; · Mosha -> 30 vjec ·Arsimi -> i larte · Disponibiliteti -> Paradite ose pasdite part time ose full time · Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane Info te tjera : Jam certifikuar ...

 • Ofroj sherbim babysitter
  Ofroj sherbim babysitter
  Babysitter - Kujdestare - Tiranë (Tiranë) - 09/03/2017

  Kerkoj te punesohem si babysitter Me poshte kriteret qe ofroj: · Mosha ->44 vjec · Arsimi -> i mesem · Rezidenca e banimit -> Tirane · Eksperienca -> Kam eksperience disavjecare ne kujdestarine e femijeve si ne Shqiperi ashtu edhe jashte ...