Ofroj sherbim babysitter Tiranë

Published date: 09/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania


Kerkoj te punesohem si babysitter

Me poshte kriteret qe ofroj:

· Mosha ->44 vjec

· Arsimi -> i mesem

· Rezidenca e banimit -> Tirane

· Eksperienca -> Kam eksperience disavjecare ne kujdestarine e femijeve si ne Shqiperi ashtu edhe jashte Shqiperie

.Sherbimet qe ofroj -> babysitter

· Disponibiliteti -> full time ( paradite)

· Gjuha e huaj ->Anglisht , Greqisht

· Zona ku ofroj sherbimin -> Qender, Porcelani, Fresku, Rruga e Kavajes, Myslym Shyri

Info te tjera : Jam e duruar dhe e komunikueshme me femijet.

Kam eksperience disa vjecare ne perkujdesjen e femijeve dhe kam zgjedhur te vazhdoj te ofroj kete sherbim pasi profesionin e dados e bej me shume deshire.

Te interesuarit e profilit tim profesional mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofroj sherbim Babysitter
  Ofroj sherbim Babysitter
  Babysitter - Kujdestare - Tiranë (Tiranë) - 09/03/2017

  Kerkoj te punesohem si babysiter. Si me poshte kriteret qe ofroj; · Mosha -> 30 vjec ·Arsimi -> i larte · Disponibiliteti -> Paradite ose pasdite part time ose full time · Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane Info te tjera : Jam certifikuar ...

 • Kerkoj vend pune babysitter
  Kerkoj vend pune babysitter
  Babysitter - Kujdestare - Tiranë (Tiranë) - 09/03/2017

  Kerkoj te punesohem si babysiter jashte Shqiperie ( Zvicer ose Itali) Me poshte kriteret qe ofroj: · Mosha ->48 vjec · Arsimi -> i larte ·Eksperience --> kam punuar 3 vjet si babysitter ne Tirane si edhe disa muaj ne Itali ( kam referenca ng...