Ofroj sherbim Babysitter Tiranë

Published date: 09/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Kerkoj te punesohem si babysiter.

Si me poshte kriteret qe ofroj;

· Mosha -> 30 vjec

·Arsimi -> i larte

· Disponibiliteti -> Paradite ose pasdite part time ose full time

· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane

Info te tjera : Jam certifikuar si babysiter nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise ne fushen e perkujdesjes.

Jam e afte:
Te respektoj te drejtat, individualitetin e femijeve dhe konfidencialitetin e familjes
Te realizoj ushqyerjen , veshjen, fjetjen dhe te garantoj higjenen e femijes
Te parandaloj demtimin e femijeve nga rreziqet dhe te jape ndihmen e pare ne rast demtimesh dhe semundjesh
Te mbeshtes dhe te permbush nevojat edukative te femijeve

Te interesuarat e profilit tim mund te kontaktojne agjensine Trinity ne 0672009060

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofroj sherbim babysitter
  Ofroj sherbim babysitter
  Babysitter - Kujdestare - Tiranë (Tiranë) - 09/03/2017

  Kerkoj te punesohem si babysitter Me poshte kriteret qe ofroj: · Mosha ->44 vjec · Arsimi -> i mesem · Rezidenca e banimit -> Tirane · Eksperienca -> Kam eksperience disavjecare ne kujdestarine e femijeve si ne Shqiperi ashtu edhe jashte ...

 • Kerkoj vend pune babysitter
  Kerkoj vend pune babysitter
  Babysitter - Kujdestare - Tiranë (Tiranë) - 09/03/2017

  Kerkoj te punesohem si babysiter jashte Shqiperie ( Zvicer ose Itali) Me poshte kriteret qe ofroj: · Mosha ->48 vjec · Arsimi -> i larte ·Eksperience --> kam punuar 3 vjet si babysitter ne Tirane si edhe disa muaj ne Itali ( kam referenca ng...