Talent Casting në Tiranë Tiranë

Published date: 05/05/2017
  • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ne jemi një grup profesionistësh të rinj, regjizorë, skenaristë, kameramanë dhe montazhierë të kinemasë dhe televizionit, që punojnë prej disa vitesh në këtë fushë.
“Casting in Tirana” është një Agjensi Casting-u e hapur pikërisht për këtë qëllim.
Zyra jonë është e hapur për të gjithë personat, amatorë e profesionistë, të të gjitha moshave, që kanë talente ose aftësi dhe dëshirë të shfaqen si performues në fusha të ndryshme të Artit dhe Sportit: Kinema, Teatër, Muzikë, Pikturë, Balet, Sporte, Fashion, etj.

Për tu regjistruar, na gjeni te “Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi” nga e Hëna në të Shtunë,
ora 10:00 - 14:00 .

contact@albaniacasting.net

Contact seller Share

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"