ELEKTRO METAL (panele elektrike TU TM, instalime elektrike, kanalina metalike) Tiranë

Published date: 12/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Elektro Metal sh.p.k eshte nje kompani e cila operon ne fushen e industrise energjitike per prodhimin dhe montimin e paneleve elektrike 0.4kv deri ne 20kv dhe shume produkteve te tjere ne fushen e ndertimit.

Certifikime Cilesie: ISO 9001-2008, OHSAS 18001

Aktiviteti

Kryejmë punime, montime elektrike të të gjitha llojeve në vepra industriale dhe social kulturore.
Prodhojmë panele elektrike (kuadro elektrike) të shpërndarjes dhe komandimit nga 0.4kv deri 20kv të tipeve të ndryshme sipas nevojave të klientit.
Prodhojmë të gjitha llojet e bokseve për matjen e energjisë elektrike.
Te gjitha llojet e Konstruksioneve Metalike.
Prodhojmë kaseta metalike për vendosjen e matësave hidraulikë.
Prodhojmë kaseta dhe kuadro hermetike për ambiente të jashtëm dhe me lagështi.
Prodhojmë porta metalike dhe dritare ajrimi për gabina elektrike
Prodhojmë kanalina metalike për vendosjen e kabllove.
Prodhojmë ulluqe të të gjitha dimensioneve.

Adresa:Tirane
Cel. : 0692051519

www.elektrometal-al.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ARREDIM AMBIENTESH
  ARREDIM AMBIENTESH
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 30/03/2017

  Ofrojme realizimin e interierit per ambientet. *-Me ne jetoni bukur *-Kontaktoni arkitektin tuaj per te realizuar endren tuaj.

 • Klering, ofroj konstruksione metalike, rikonstruksione dhe ndertime
  Klering, ofroj konstruksione metalike, rikonstruksione dhe ndertime
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 29/03/2017

  Mar persiper konstruksione metalike te te gjitha llojeve e permasave, si shkolla,palestra,mbikalime autostradash,kate pallatesh,porta metalike,shkalle emergjence, catija shkollash e shtepiash, etj. gjithcka ka lidhje me hekurin. si edhe marim persipe...

 • Zbukurojeni ambjentin tuaj
  Zbukurojeni ambjentin tuaj
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 10/03/2017

  zbukurojeni ambjentin tuaj me keto gjera te bukura 100 milek te 3 -ja 2 vazo 1 biciklet