Klering, ofroj konstruksione metalike, rikonstruksione dhe ndertime Tiranë

Published date: 29/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Mar persiper konstruksione metalike te te gjitha llojeve e permasave, si shkolla,palestra,mbikalime autostradash,kate pallatesh,porta metalike,shkalle emergjence, catija shkollash e shtepiash, etj. gjithcka ka lidhje me hekurin. si edhe marim persiper edhe rikonstruksione te ndryshme te cdo lloji, apartamente,vila,etj edhe ndertime me sipermarrje me nenkontrata.Tel. : 0682740041/ 0692133504e-mail nazas.78@hotmail.comzanicons78@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Zbukurojeni ambjentin tuaj
  Zbukurojeni ambjentin tuaj
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 10/03/2017

  zbukurojeni ambjentin tuaj me keto gjera te bukura 100 milek te 3 -ja 2 vazo 1 biciklet

 • Detektiv Privat Albania
  Detektiv Privat Albania
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 01/03/2017

  DETEKTIV PRIVAT TIRANE-DURRES-FIER Private eye.... Ju afron keto sherbime: Hetime private, ne fushen familjare, shoqerore dhe ate te biznesit. Me eksperience pune, kualifikim i duhur, serjozitet, anonimitet. Mos hezitoni te lini numrin tuaj te kontak...

 • Kryejme punime te ndryshme, lyerje me boje, shtrim pllaka, suvatime,etj .
  Kryejme punime te ndryshme, lyerje me boje, shtrim pllaka, suvatime,etj .
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 22/02/2017

  kryejme punime te ndryshme, lyerje me boje, shtrim pllaka, suvatime,etj Tel. : 0672559022 Tel. : 0695334442 Cel. : 0665384198