Punime hekuri me cmime konkuruese n treg Tiranë

Published date: 14/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Punime hekuri me cmime konkuruese n treg

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ELEKTRO METAL (panele elektrike TU TM, instalime elektrike, kanalina metalike)
  ELEKTRO METAL (panele elektrike TU TM, instalime elektrike, kanalina metalike)
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  Elektro Metal sh.p.k eshte nje kompani e cila operon ne fushen e industrise energjitike per prodhimin dhe montimin e paneleve elektrike 0.4kv deri ne 20kv dhe shume produkteve te tjere ne fushen e ndertimit. Certifikime Cilesie: ISO 9001-2008, OHSAS ...

 • ARREDIM AMBIENTESH
  ARREDIM AMBIENTESH
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 30/03/2017

  Ofrojme realizimin e interierit per ambientet. *-Me ne jetoni bukur *-Kontaktoni arkitektin tuaj per te realizuar endren tuaj.

 • Klering, ofroj konstruksione metalike, rikonstruksione dhe ndertime
  Klering, ofroj konstruksione metalike, rikonstruksione dhe ndertime
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 29/03/2017

  Mar persiper konstruksione metalike te te gjitha llojeve e permasave, si shkolla,palestra,mbikalime autostradash,kate pallatesh,porta metalike,shkalle emergjence, catija shkollash e shtepiash, etj. gjithcka ka lidhje me hekurin. si edhe marim persipe...