Sherbim Transportu Furgon Sprinter Tiranë

Published date: 14/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofroj sherbim transporti , Furgon Malli pesha e pergjithshme 3.5Ton. Dergesa materialesh, mallrash, ushqimoresh brenda dhe jashte vendit.
Na kontaktoni ne:
1. Cel : 0689090029
2. Cel : 0682071449

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Punime hekuri me cmime konkuruese n treg
  Punime hekuri me cmime konkuruese n treg
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 14/04/2017

  Punime hekuri me cmime konkuruese n treg

 • ELEKTRO METAL (panele elektrike TU TM, instalime elektrike, kanalina metalike)
  ELEKTRO METAL (panele elektrike TU TM, instalime elektrike, kanalina metalike)
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  Elektro Metal sh.p.k eshte nje kompani e cila operon ne fushen e industrise energjitike per prodhimin dhe montimin e paneleve elektrike 0.4kv deri ne 20kv dhe shume produkteve te tjere ne fushen e ndertimit. Certifikime Cilesie: ISO 9001-2008, OHSAS ...

 • ARREDIM AMBIENTESH
  ARREDIM AMBIENTESH
  Sherbime te tjera - Tiranë (Tiranë) - 30/03/2017

  Ofrojme realizimin e interierit per ambientet. *-Me ne jetoni bukur *-Kontaktoni arkitektin tuaj per te realizuar endren tuaj.