Ofrohet bursë për marrjen e çertifikatës së gjuhës angleze Tiranë

Published date: 13/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

BURSË PËR MARRJEN E ÇERTIFIKATËS SË GJUHËS ANGLEZE

International Academy of Language Centers (I.A.L.C. Group) me seli në Nju Jork, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës posedon një rrjet te kualitetit të lartë të shkollave ​​lingustike që ofrojnë mësimin nga kompjuteri / online të gjuhëve amtare për studentët ndërkombëtar me mësues LIVE . Ky institucion arsimor amerikan ofron kurse efektive të gjuhës dhe kulturës për të gjitha moshat, nevojat dhe interesat e tyre.

NJOFTIM:
Ne besojmë se arsimimi duhet të jetë i arritshëm për këdo që dëshiron të mësojë, pavarësisht rrethanave të tyre ekonomike. IALC është krenar të ofrojë ndihmë financiare (bursë) të gjithë atyre që duan të çertifikohen për gjuhën angleze, në të gjitha nivelet gjuhësore.

Çertifiko sot njohurinë tuaj ndaj anglishtes.

Çfarëdo niveli gjuhësor të keni, ju tashmë e keni mundësinë ta çertifikoni atë, duke bërë një test online nga shtëpia juaj, dhe të merrni çertifikatë.
Sot në tregun e punës dhe atë të edukimit kërkohet dëshmi e njohjes së gjuhës angleze, kështu që IALC ju ofron mundësinë për ta dëshmuar zyrtarisht njohurinë gjuhësore që ju e posedoni. Ne gjithashtu do t'ju lëshojmë në të ardhmen, vërtetim të çertifikatës, nëse kjo do të kërkohet nga ana juaj, apo e institucioneve, ku ju do ta paraqitni si dëshmi zyrtare për mbrojten e anglishtes suaj.

Për ata aplikues që nuk mund të përballojnë koston e testimit, e cila është $85 USD atëherë IALC ofron ndihmë financiare (bursë), si rezultat kjo shumë do të mbulohet nga IALC. APLIKO këtu: http://mesojanglisht.com/merr-certif...juhes-angleze/

Pse ndihmë financiare (bursë)?
Në rradhë të parë, falenderojmë donatorët që kanë bërë të mundur aplikimin e programit të bursës. Ne e dimë se ndihma financiare është vendimtare për përmbushjen e misionit tonë, i cili është të mundësuarit e të gjithë individëve, pavarësisht nga të ardhurat e tyre financiare apo nga niveli aktual gjuhësor, të kenë mundësi të dëshmojnë njohuritë që posedojnë.


Na kontaktoni:

Email/Skype: info@ialc-group.com

Tel. : +16464345755

Cel./ VIBER : +13473305452

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Access Just Authentic And Genuine Product Reviews
  Access Just Authentic And Genuine Product Reviews
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Sarandë (Kukës) - 23/01/2018

  Purchasing products online signifies a big step ahead for the everyday consumer. Consumer's Choice Reviews are a fantastic option for the wise buyer. Read through product testimonials until people know the best all about options for their purchase. M...

 • ofroj Përkthime dhe punime të ndryshme
  ofroj Përkthime dhe punime të ndryshme
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 28/04/2017

  Përkthime në gjuhën angleze, franceze dhe italiane. Ofrojmë përkthime materialesh të ndryshme, përkthime të temave të diplomave, punime të ndryshme të detyrave të kursit, përpunime të tyre në word dhe powerpoint. Çmimet janë të arsyeshme. Për informa...

 • Shërbime në Gjuhën Spanjolle
  Shërbime në Gjuhën Spanjolle
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Ofrojmë shërbime në gjuhën spanjolle si më poshtë vijon: 1.Përkthime 2.Mësimdhënie 1.Përkthejmë materiale, dokumenta, libra, dokumentarë, filma etj, nga gjuhët: -spanjisht në shqip dhe anasjelltas. -anglisht në spanjisht dhe anasjelltas. 2.Mësimdhëni...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)