ofroj Përkthime dhe punime të ndryshme Tiranë

Published date: 28/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Përkthime në gjuhën angleze, franceze dhe italiane.

Ofrojmë përkthime materialesh të ndryshme, përkthime të temave të diplomave, punime të ndryshme të detyrave të kursit, përpunime të tyre në word dhe powerpoint. Çmimet janë të arsyeshme. Për informacione të mëtejshme, të interesuarit të kontaktojnë në 0695714204

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Shërbime në Gjuhën Spanjolle
  Shërbime në Gjuhën Spanjolle
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Ofrojmë shërbime në gjuhën spanjolle si më poshtë vijon: 1.Përkthime 2.Mësimdhënie 1.Përkthejmë materiale, dokumenta, libra, dokumentarë, filma etj, nga gjuhët: -spanjisht në shqip dhe anasjelltas. -anglisht në spanjisht dhe anasjelltas. 2.Mësimdhëni...

 • Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve
  Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  REDAKTIM Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve tuaja, bashkë me sugjerime për përmbajtjen dhe formën e tekstit apo punimeve tuaja, si: tekste publicitare, detyra kursi, diploma, disertacione, ose libra (artisitkë dhe shkencorë) etj. Mund të...

 • Perkthime ne gjuhet angleze/italiane/gjermane
  Perkthime ne gjuhet angleze/italiane/gjermane
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  Ofrojme perkthime te materialeve te ndryshme nga gjuha angleze/italiane/gjermane ne shqip dhe anasjelltas. Perkthime te detyrave te kursit si dhe te materialeve per tema diplome. Perkthime me nivele te larta profesionale per te gjitha tematikat. Gjit...