Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve Tiranë

Published date: 17/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

REDAKTIM

Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve tuaja, bashkë me sugjerime për përmbajtjen dhe formën e tekstit apo punimeve tuaja, si: tekste publicitare, detyra kursi, diploma, disertacione, ose libra (artisitkë dhe shkencorë) etj.

Mund të na kontaktoni në adresën elektronike:
editoralbania@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Perkthime ne gjuhet angleze/italiane/gjermane
  Perkthime ne gjuhet angleze/italiane/gjermane
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  Ofrojme perkthime te materialeve te ndryshme nga gjuha angleze/italiane/gjermane ne shqip dhe anasjelltas. Perkthime te detyrave te kursit si dhe te materialeve per tema diplome. Perkthime me nivele te larta profesionale per te gjitha tematikat. Gjit...

 • Perkthime nga gjuha angleze-shqip dhe anasjelltas
  Perkthime nga gjuha angleze-shqip dhe anasjelltas
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  Ofroj perkthime profesionale Anglisht-Shqip dhe Shqip-Anglisht per cdo lloj literature. Ofrojme cilesi dhe shpejtesi me cmime te arsyeshme. Per me shume info mund te kontaktoni ne cel: 0697339295 ose ne adresen e emailit: klarahysenaj@yahoo.com Cel. ...

 • Ofrohet bursë për marrjen e çertifikatës së gjuhës angleze
  Ofrohet bursë për marrjen e çertifikatës së gjuhës angleze
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 13/02/2017

  BURSË PËR MARRJEN E ÇERTIFIKATËS SË GJUHËS ANGLEZE International Academy of Language Centers (I.A.L.C. Group) me seli në Nju Jork, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës posedon një rrjet te kualitetit të lartë të shkollave ​​lingustike që ofrojnë mësi...