Perkthime nga gjuha angleze-shqip dhe anasjelltas Tiranë

Published date: 17/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofroj perkthime profesionale Anglisht-Shqip dhe Shqip-Anglisht per cdo lloj literature.
Ofrojme cilesi dhe shpejtesi me cmime te arsyeshme.
Per me shume info mund te kontaktoni ne cel: 0697339295 ose ne adresen e emailit: klarahysenaj@yahoo.com

Cel. : 0697339295

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofroj Përkthime dhe punime të ndryshme
  ofroj Përkthime dhe punime të ndryshme
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 28/04/2017

  Përkthime në gjuhën angleze, franceze dhe italiane. Ofrojmë përkthime materialesh të ndryshme, përkthime të temave të diplomave, punime të ndryshme të detyrave të kursit, përpunime të tyre në word dhe powerpoint. Çmimet janë të arsyeshme. Për informa...

 • Shërbime në Gjuhën Spanjolle
  Shërbime në Gjuhën Spanjolle
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Ofrojmë shërbime në gjuhën spanjolle si më poshtë vijon: 1.Përkthime 2.Mësimdhënie 1.Përkthejmë materiale, dokumenta, libra, dokumentarë, filma etj, nga gjuhët: -spanjisht në shqip dhe anasjelltas. -anglisht në spanjisht dhe anasjelltas. 2.Mësimdhëni...

 • Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve
  Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  REDAKTIM Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve tuaja, bashkë me sugjerime për përmbajtjen dhe formën e tekstit apo punimeve tuaja, si: tekste publicitare, detyra kursi, diploma, disertacione, ose libra (artisitkë dhe shkencorë) etj. Mund të...