Shërbime në Gjuhën Spanjolle Tiranë

Published date: 25/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofrojmë shërbime në gjuhën spanjolle si më poshtë vijon:

1.Përkthime
2.Mësimdhënie

1.Përkthejmë materiale, dokumenta, libra, dokumentarë, filma etj, nga gjuhët:
-spanjisht në shqip dhe anasjelltas.
-anglisht në spanjisht dhe anasjelltas.

2.Mësimdhënie të gjuhës spanjolle në kurse individuale apo grupe të formuara nga vetë ju. (grupi=3 persona minimum, 6 persona maximum)
Mësimi zhvillohet në qendër gjuhësh të huaja me kushte optimale në qendër të Tiranës. (Zona e Pallateve 9-katëshe)

PS. Ofrohet mësimdhënie e gjuhës spanjolle edhe për të huaj. Gjuha e komunikimit do të jetë gjuha angleze.

Për shërbimet e mësipërme kontaktoni spanishteacher2013@hotmail.com

Ju sigurojmë cilësi dhe shpejtësi.

Faleminderit!

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve
  Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  REDAKTIM Ofrojme korrektime dhe redaktime të materialeve tuaja, bashkë me sugjerime për përmbajtjen dhe formën e tekstit apo punimeve tuaja, si: tekste publicitare, detyra kursi, diploma, disertacione, ose libra (artisitkë dhe shkencorë) etj. Mund të...

 • Perkthime ne gjuhet angleze/italiane/gjermane
  Perkthime ne gjuhet angleze/italiane/gjermane
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  Ofrojme perkthime te materialeve te ndryshme nga gjuha angleze/italiane/gjermane ne shqip dhe anasjelltas. Perkthime te detyrave te kursit si dhe te materialeve per tema diplome. Perkthime me nivele te larta profesionale per te gjitha tematikat. Gjit...

 • Perkthime nga gjuha angleze-shqip dhe anasjelltas
  Perkthime nga gjuha angleze-shqip dhe anasjelltas
  Shkrime - Redaktime - Perkthime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  Ofroj perkthime profesionale Anglisht-Shqip dhe Shqip-Anglisht per cdo lloj literature. Ofrojme cilesi dhe shpejtesi me cmime te arsyeshme. Per me shume info mund te kontaktoni ne cel: 0697339295 ose ne adresen e emailit: klarahysenaj@yahoo.com Cel. ...