• Ofroj Albania

Latest listings

 • Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen”
  Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen”
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen” është krijuar nga Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” nën programin rajonal ballkanik “Mbështetje për zhvillimin e edukimit dhe punësimit-SEED” bazuar në licensat profesionale për ofrimi...

 • Albanian Courier
  Albanian Courier
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  STRATEGJIA AC E MBËSHTETET SUKSESIN NË: Vetëdijen, Përgjegjshmërinë, Korrektesën kolektive, Stafi i specializuar dhe numrin e konsiderueshëm. Rrjetin e plotë edhe efikas, të shtrirë gjeografikisht në të gjithë vendin, fuqizuar nga rrjeti UnionNet dhe...

 • B2B SERVICE Sh.P.K
  B2B SERVICE Sh.P.K
  Zyre - Administrate - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Çdo kompani ka një histori që e bën atë unik, dhe kjo histori duhet të jetë bindëse dhe frymëzuese. Procesi ynë i dizajnit krijon lidhje të forta ndërmjet brandit dhe konsumatorit. B2B SERVICE Sh.P.K. është nje agjensi dizajni, qe krijon dizajn grafi...

 • Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Tak Fak eshte rrjeti me i gjere i punetoreve te pavarur ne Shqiperi. Sherbimet tona jane pergatitur per t’ju lehtesuar dhe thjeshtuar jeten. Jemi te bindur se mund t’ju ofrojme zgjidhje me te mira, per te shmangur problematika te shumta qe lindin ne ...

 • Talent Casting në Tiranë
  Talent Casting në Tiranë
  Casting - Audicione - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Ne jemi një grup profesionistësh të rinj, regjizorë, skenaristë, kameramanë dhe montazhierë të kinemasë dhe televizionit, që punojnë prej disa vitesh në këtë fushë. “Casting in Tirana” është një Agjensi Casting-u e hapur pikërisht për këtë qëllim. Zy...

 • Albexpo Grup
  Albexpo Grup
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Albexpo Grup është një kompani e fuqishme shërbimesh me autoritet dhe prestigj ndërkombëtar me prioritet në fushën e organizimit dhe realizimit të expo-panaireve, me një infrastrukturë të ngritur e konsoluduar në vite dhe një eksperiencë organizimi e...

 • F&M Reklama
  F&M Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  F&M Reklama pati fllimet e saj modeste në vitin 2007, me një aktivitet i cili u konsolidua dhe u përmirësua me kalimin e kohës, duke u shfaqur tashmë si një nga partnerët më seriozë për një numër të madh biznesesh në Shqipëri. Që në fllim të rrug...

 • Genial Reklama
  Genial Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Genial Reklama i ka fillimet e veta ne Athine, Greqi qe ne vitin 1995. Me kalimin e viteve kjo kompani u pershtat me se miri me kerkesat e tregut duke perqafuar te rejat me te fundit te teknologjise dhe duke i aplikuar ato ne ide kreative per te gjit...

 • Omega Studio " Agjenci Publicitare"
  Omega Studio " Agjenci Publicitare"
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Studio jonë (Omega Studio), ju kontakton në lidhje me shërbimet e shumta në profilin e marketingut. Ofrojmë për Ju: Koncept, Ideim, Design, Lay-Out dhe Shtyp. Database-i ynë i personalizuar sipas kërkesave të shumta të klientëve ndër vite përmban: id...

 • MCCANN TIRANA
  MCCANN TIRANA
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  NE JEMI MCCANN TIRANA: Një emër botërisht i njohur në një qoshe eklektike të Ballkanit. Jemi një traditë një-shekullore e cila vepron në një sektor komunikimi në rritje e sipër. Mbartim mbi vete një mision ambicioz: T’i ndihmojmë klientët tanë të zhv...