• mario

Latest listings

  • servis13
    servis13
    Tjeter - Durrës (Durrës) - 13/09/2017

    *ofrojme sherbime te ndryshme per biznese dhe familje ° instalime & sherbime eletktrike °servis celsash & bravash nderrine dhe riparime bravash , hapje dyersh te blinduara , hapje dyersh makine kur ke harruar celsat ose jane bllokuar kontakt:...

  • 1