• kafe
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Latest listings

 • Kafe per Zyra
  Kafe per Zyra
  Shërbim me Klientin - Tiranë (Tiranë) - 24/09/2017

  Ofrojme ekspres kafeje profesional rezistent nga ngarkesa dhe fluksi i punes, te fuqishme dhe te besueshme, zgjedhje ideale per komunitetet e vogla. Ekspresi me bustina (cialde) ofrohet per bare, zyra, internet caffe, call center etj. Ekspreset jane ...

 • Kafe me Bustina
  Kafe me Bustina
  Shërbim me Klientin - Tiranë (Tiranë) - 24/09/2017

  Tendenca per nje kafe te dashur... ekspres kafeje profesional rezistent nga ngarkesa dhe fluksi i punes, te fuqishme dhe te besueshme, zgjedhje ideale per komunitetet e vogla. Ekspresi me bustina (cialde) ofrohet per bare, zyra, internet caffe ,call ...

 • 1